Bescheidenheid siert de mens, niet de website

E-Commerce

Home  >>  Websites  >>  E-Commerce

E-commerce Een winkel met een etalage zo groot als de wereld? Met een webwinkel behoort dat tot de mogelijkheden. Er zijn hiervoor verschillende open source oplossingen beschikbaar in diverse soorten en maten. Daarnaast zijn er talloze aanbieders van kant-en-klaar software, ook wel SaaS genoemd, waar u tegen een relatief bescheiden maandelijks bedrag uw webwinkel kunt onderbrengen.

Begeleiding

Zonder relevante kennis is het lastig in de wereld van de e-commerce door de bomen het bos te onderscheiden en te bepalen welke oplossing in een specifieke situatie het meest gunstig is. Witchcraft kan u hierbij met raad en daad ondersteunen door uw wensen te inventariseren en op basis daarvan een advies uit te brengen. Na een keuze voor de webwinkel software zal deze vaak ook nog het bedrijfsuiterlijk moeten krijgen en spelen er zaken als het verpakken, verzenden en het afhandelen van betalingen een belangrijke rol. Ook hierbij kan Witchcraft u van dienst zijn door uw huisstijl in de webwinkel te integreren en te adviseren ten aanzien van een keuze voor een logistieke partner en betaalprovider, de zogenaamde PSP.

Integratie

Indien u al beschikt over een geautomatiseerd systeem waarin uw producten zijn opgenomen kan vaak aanvullend maatwerk software worden ontwikkeld die deze producten importeert in uw webwinkel, waarmee veel tijdrovend en weinig inspirerend invoerwerk wordt vermeden.
Share Button